Εκτύπωση
Εμφανίσεις: 491
Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Με λαμπρότητα και με τη συμμετοχή ιερέων της Ιεράς Μητροπόλεως και πλήθους ευσεβών χριστιανών, τελέστηκε το απόγευμα της Τρίτης 3 Ιουλίου 2018, ο Αγιασμός των Θυρανοιξίων του Ιερού παρεκκλησίου προς τιμήν του Αρχαγγέλου Μιχαήλ - Αρχιστρατήγου Μανταμάδου, στο Μαυροβούνι Γυθείου, υπό του Σεβ. Μητροπολίτου Μάνης κ. Χρυσοστόμου Γ'.

Στη συνέχεια τελέστηκε η ακολουθία του Εσπερινού χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου, ο οποίος μίλησε κατάλληλα προς το πολυπληθές εκκλησίασμα.

Προ της απολύσεως ο π. Σταύρος Βλαστέλλης εφημέριος της ενορίας του Μαυροβουνίου και πρωτεργάτης της ανεγέρσεως του Ιερού Ναού, βαθύτατα συγκινημένος, ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο για την τέλεση της ακολουθίας των Θυρανοιξίων, ενώ παράλληλα διηγήθηκε στους παρευρισκόμενους το θαύμα που επιτέλεσε ο Ταξιάρχης ο Αρχάγγελος Μιχαήλ στον ίδιο, γεγονός που τον οδήγησε στην απόφαση της ανεγέρσεως του Ιερού Ναού.

Και τα σημερινά Θυρανοίξια αποτελούν ένα δείγμα ελπίδας και πίστης των ανθρώπων και τρανό παράδειγμα αυτής της ελπίδας αποτελεί ο Πρωτοπρεσβύτερος π. Σταύρος Βλαστέλλης.