Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Αρχιερατική Θεία Λειτουργία τελέστηκε σήμερα, Κυριακή των Αγίων Πάντων, στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Θεσσαλονίκης, προεξάρχοντος του Μητροπολίτη Ανθίμου. Παράλληλα τελέστηκε η εις Πρεσβύτερον Χειροτονία του π.Νικών.

 

Ο Μητροπολίτης Ανθιμος, προ της απολύσεως, αναφέρθηκε και στις εξελίξεις γύρω από τα εθνικά θέματα, τονίζοντας μεταξύ άλλων: «Μερικοί είναι έτοιμοι και περιμένουν τι θα πει ο Ανθιμος για να βρουν αφορμή. Δε θα κάνω τη χάρη.

Ο,τι και να γίνεται εκεί όπου δεν έχουμε αρμοδιότητα, έχουμε δικαίωμα και δύναμη να αγαπάμε την Ελλάδα μας, την πατρίδα μας, μέχρι θανάτου. Θέλουμε ηρεμία, ειρήνη, καλή διαχείριση για να ζήσουμε καλύτερα. Εμείς λέμε σε όλους ότι αγαπάμε όλους του Ελληνες, κι εκείνους που λένε πράγματα που δε μας αρέσουν.

Να μην φτάνουμε στο σημείο όπου ένα κράτος να κλαίει για δύο στρατιωτικούς που είναι φυλακισμένοι στην Τουρκία. Αγαπάτε την Ελλάδα, αγαπάτε την Μακεδονία, αγαπάτε την Θράκη, αγαπάτε τα νησιά μας. Οι Χριστιανοί Ελληνες αγαπούν όλους, αλλά κορόιδα δε θα γίνουμε. Να είναι όλα έντιμα και δίκαια. Ζήτω η Ελλάδα μας, η Μακεδονία μας, η Θράκη μας».

Δείτε το βίντεο με τη Θεία Λειτουργία…

Σχεδιασμός-Ανάπτυξη ΑΔΑΜ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ