Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Ο Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας Στυλιανός έκανε δεκτούς τους Εύζωνες της Προεδρικής Φρουράς που βρίσκονται στη μακρινή χώρα της Ωκεανίας.

 

Οπως αναφέερι το σχετικό ανακοινωθέν:

Από την επίσκεψιν των Ευζώνων της Προεδρικής Φρουράς της Ελλάδος την Πέμπτην 26ην Απριλίου 2018, υπό την Αρχηγίαν των Αξιωματικών, Λοχαγού κ. Βαβλέκη Νικολάου και Σημαιοφόρου του Ναυτικού κ. Αθανασόπουλου Κωνσταντίνου, εις τα εν Σύδνεϋ Κεντρικά Γραφεία της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας, οι οποίοι έλαβαν την ευλογίαν του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου ημών κ.κ. Στυλιανού και είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν μετ’ Αυτού.

Παρόντες εις την συνάντησιν ήσαν ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Απολλωνιάδος κ. Σεραφείμ, ο Γενικός Πρόξενος της Ελλάδος εν Σύδνεϋ κ. Χρήστος Καρράς, η κ. Σωτηρία Ιορδανίδου, εκπροσωπούσα τον Πρόεδρον της Μεικτής Επιτροπής Ελλήνων, Αυστραλών & Νεοζηλανδών διά την Μάχην της Κρήτης κ. Ιορδάνη Ιορδανίδην, η σύζυγος του Σημαιοφόρου κ. Όλγα Αθανασοπούλου καθώς και η εκπρόσωπος της Ελληνικής Λέσχης κ. Σοφία Μπαλαγιάννη.

Ο Αρχιεπίσκοπος απευθυνόμενος στους Εύζωνες της Προεδρικής Φρουράς τόνισε χαρακτηριστικά: »Σε ευχαριστούμε που μας τιμήσατε με το προσκύνημά σας το σημερινό και μας κάνατε να νιώθουμε πολύ πιο δυνατοί και πολύ πιο υποχρεωμένοι. Δεν υπάρχει άλλη δύναμη τόσο έντονη από το να θυμάσαι πόσα χρωστάς. Από το οφείλειν αντλείς την δύναμη να πράξεις».

Σχεδιασμός-Ανάπτυξη ΑΔΑΜ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ