Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Θεία Λειτουργία και Δοξολογία για την 25η Μαρτίου τελέστηκε σήμερα το πρωί στον Ιερό Ναό της Του Θεού Σοφίας στην Θεσσαλονίκη, προξάρχοντος του Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Ανθίμου.

 Ο Παναγιώτατος στο κήρυγμά του, παρουσία του υφυπουργού Εξωτερικών Γιάννη Αμανατίδη, του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα, του δημάρχου Γιάννη Μπουτάρη, εκπροσώπων των Σωμάτων Ασφαλείας και πλήθους κόσμου, αναφέρθηκε στις κρίσιμες ημέρες που διανύει η χώρα μας, αναφερόμενος στην κρίση με την Τουρκία, τις απειλές που εκτοξεύονται τόσο προς την Ελλάδα όσο και προς την Κύπρο.

Ο κ.Ανθιμος είπε μεταξύ άλλων: «Χαίρομαι για την παρουσία των αρχών που δίνει σημασία στη σημερινή ημέρα. Μνημονεύσαμε προσευχή για την απελευθέρωση των δύο στρατιωτικών μας. Μια υπόθεση πρωτοφανής, που μας πονά. Είναι αιχμάλωτοι σε καιρό πολέμου, γιατί περπάτησαν σε λάθος σημείο.

Κάνω παράκληση προς τον Θεό για πίστη, αξιοπρέπεια, πνεύμα θυσίας, να διδάσκει την Ορθοδοξία, την Ελευθερία, να θυσιάζεται ο ένας για τον άλλον, να αγαπά ο ένας τον άλλον».

Εν συνεχεία, οι επίσημοι κατευθύνθηκαν στην Λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου για την καθιερωμένη παρέλαση.

Δείτε το βίντεο από την Θεία Λειτουργία…

Σχεδιασμός-Ανάπτυξη ΑΔΑΜ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ