Αξιολόγηση Χρήστη: 5 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ενεργά
 

taksiarxis2ΣΗΜΕΡΑ 8 ΜΑΪΟΥ 2016...
ΚΑΙ ΗΤΑΝΕ 8 ΜΑΪΟΥ ΤΟΥ 1966, ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΡΙΝ 50 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΟΤΑΝ Ο Π.ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ ΔΗΣΣΟΣ ΧΕΙΡΟΤΟΝΗΘΗΚΕ ΙΕΡΕΑΣ ΣΤΟΝ Ι.Ν.ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΦΩΤΕΙΝΗΣ, ΣΤΗΝ ΣΥΚΑΜΙΑ ΛΕΣΒΟΥ!
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΕΦΗΜΕΡΙΟΣ ΣΤΟΝ Ι.Ν.ΤΩΝ ΤΑΞΙΑΡΧΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΗ ΛΕΣΒΟΥ ΓΙΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ.
ΣΤΙΣ 7 ΙΟΥΝΙΟΥ ΤΟΥ 1970 Ο ΤΟΤΕ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΙΑΚΩΒΟΣ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΟΝ ΕΝΟΡΙΑΚΟ ΝΑΟ ΠΑΜΜΕΓΙΣΤΩΝ ΤΑΞΙΑΡΧΩΝ ΣΤΟ ΜΑΝΤΑΜΑΔΟ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ, ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΦΥΛΛΑΣΕΤΑΙ Η ΑΝΑΓΛΥΦΗ ΘΑΥΜΑΣΤΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ ΜΙΧΑΗΛ.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙΝΟΝ ΚΑΙΡΟ ΣΧΕΔΟΝ ΑΓΝΩΣΤΟ ΤΑΞΙΑΡΧΗ ΤΟΥ ΜΑΝΤΑΜΑΔΟΥ ΠΟΥ ΛΙΓΟΙ ΓΝΩΡΙΖΑΝ (ΟΥΤΕ ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΑΝ!)

 

ΤΟ 1970 ΞΕΚΙΝΑΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ!! ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΝΑ ΜΑΘΕΥΤΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΧΑΡΗΣ ΤΟΥ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ, Η ΘΑΥΜΑΣΤΗ ΑΝΑΓΛΥΦΗ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΜΕΡΟΣ, ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΤΟΤΕ ΤΟΥ ΝΑΟΥ.

ΤΟ 1972 ΕΚΔΙΔΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ Ο ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ, ΦΡΟΝΤΙΖΟΝΤΑΣ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ!

ΤΟ 1974 ΠΡΟΧΩΡΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΗ ΤΩΝ ΚΕΛΙΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΣΤΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΥΡΓΟΥ ΤΟΥ ΝΑΟΥ.

ΤΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΞΕΚΙΝΟΥΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΜΕ ΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΙΣΤΩΝ ΠΛΗΘΑΙΝΑΝ!
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΤΑΝΕ ΚΑΙ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΥΜΑΣΤΟ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟ ΜΙΧΑΗΛ.

ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 1980 ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΜΕ ΤΙΣ ΘΑΥΜΑΣΤΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΘΑΥΜΑΣΤΗΣ ΑΝΑΓΛΥΦΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ ΤΟΥ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΖΩΝΤΑΝΗ Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΕΙ ΕΩΣ ΤΟΤΕ!

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΚΟΜΑ 4 ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΒΙΒΛΙΩΝ ΜΕ ΦΟΒΕΡΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΑΞΙΑΡΧΗ ΕΝΩ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΕΚΔΙΔΕΤΑΙ ΑΝΕΛΛΕΙΠΩΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ, “ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ” ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΩΝΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΜΕ ΝΕΑ ΘΑΥΜΑΤΑ, ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ.. ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ, ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ!

Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΡΠΟΦΟΡΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΩΝ ΧΡΟΝΩΝ, ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΟΠΩΣ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΑΠΑ-ΣΤΡΑΤΗΣ ΛΕΕΙ “ΟΥΤΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΝΟΙΑ” ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΟΤΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝΕ ΚΑΠΟΤΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ.

ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Ο ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΗΣ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ!

ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΝΗΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΟΝΙΑ ΤΟΥ, ΣΤΗΝ ΑΔΑΜΑΝΤΙΝΗ ΑΥΤΗ ΕΠΕΤΕΙΟ...
ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ Π.ΧΡΗΣΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΥΜΑΣΤΟ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟ ΜΙΧΑΗΛ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟ ΠΟΥ ΑΦΙΕΡΩΣΕ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΥΜΝΗΣΕ ΟΣΟ ΛΙΓΟΙ, ΠΟΥ ΔΙΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΠΑΝΤΟΥ, ΑΚΟΜΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ “Ο ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ”, ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΕΚΔΙΔΕΙ ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ-ΑΓΙΟΛΟΓΙΟ ΜΕ ΦΟΒΕΡΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΟΣ, ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟΣΟ ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΕΣ, ΧΑΡΙΖΕΙ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟΣΟ ΑΠΛΟΣ!

ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΤΟΥ ΕΚΦΡΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΜΑΣ, ΟΠΩΣ ΕΚΕΙΝΟΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΣΥΝΕΧΩΣ...!

Συντακτης: Georgajis Georgios 

Σχεδιασμός-Ανάπτυξη ΑΔΑΜ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ